SC BRY-KIT SRL P.L. Tg. Mures, Str. Gh. Doja, Nr. 274 vis-a-vis de METRO, in curte la SUZUKI
Atelier Autorizat RAR ATELIER AUTORIZAT de Registrul Auto Roman Aut. Nr. 446 din 23.09.2013
Cosmetizare auto

Folii reflexive Folii reflexive Folii reflexive ...vezi galeria foto »

Polish auto - detailing auto

Prin detailing auto se intelege totalitatea lucrarilor care se efectueaza in scopul readucerii suprafetelor exterioare ale autovehiculului cat mai aproape de starea lor originala si anume:

PRETURI POLISH CAROSERIE: 350 lei

- spalarea exterioara a autovehiculului
- curatarea suprafetelor exterioare de impuritatile ascunse in porii lacului
- indepartarea zgarieturilor din lac si vopsea - este cea mai complexa etapa, ea derulandu-se in mai multi pasi , in functie de gradul de deteriorare a suprafetei supuse prelucrarii.
- lustruirea suprafetei prelucrate
- eliminarea efectului de holograma, care iese in evidenta (in lumina soarelui) mai ales pe suprafetele vopsite in culori inchise
- protejarea suprafetelor care au fost prelucrate. Pentru executarea acestor operatii se folosesc solutii speciale pentru indepartarea stropilor de bitum si rasinilor de copaci, diferite paste si polishuri cu si fara particule abrazive ( 3M) Aparatul folosit este un flex cu turatie variabila destinat special pentru asemenea tipuri de lucrari, pe care se monteaza un tambur de burete (se folosesc bureti de diferite densitati si forme) sau tambur de lana ,in functie de tipul lucrarii executate.
Se mai utilizeaza hartie abraziva (daca este cazul) si lavete cu microfibra.
In functie de gradul de deteriorare a suprafetei se stabileste tipurile de solutii, paste, polishuri si nr. de pasi in care se vor executa operatiile , in final obtinandu-se suprafete curate si lucioase, acestea fiind totodata protejate pe termen lung impotriva agentilor externi.

CURATAT TAPITERIE: serviciu suspendat momentan
PARTENERI
  
  

Ne gasiti si pe FACEBOOK
FoliiAutoAutorizateRarMures

   Concepere si realizare ITself DDB. © Copyright Bry-Kit 2014. Toate drepturile rezervate.