SC BRY-KIT SRL P.L. Tg. Mures, Str. Gh. Doja, Nr. 274 vis-a-vis de METRO, in curte la SUZUKI
Atelier Autorizat RAR ATELIER AUTORIZAT de Registrul Auto Roman Aut. Nr. 446 din 23.09.2013
Folii reflexive

Folii reflexive Folii reflexive Folii reflexive ...vezi galeria foto »

Foliile reflexive sau foliile de protectie solara sunt capabile sa respinga chiar si 79% din energia solara. Datorita tehnologiei proprii de productie si a experientei de fabricatie Hanita Coatings este capabila sa produca cele mai bune folii reflexive din lume.

Adaptāndu-se conditiilor geografice diferite, foliile Solarzone se deosebesc prin aspect si performante.

Foliile pentru geamuri plane se pot monta si pe suprafete de sticla deja montate, prin aceasta oferind solutii simple si economice pentru problemele sticlei traditionale. Foliile reflexive pentru geamuri plane filtreaza efectul caldurii solare si razele orbitoare, īn schimb permit trecerea luminii spre interior.

Prin aceasta particularitate a foliei, cladirile noastre devin racoroase, asigurāndu-se un mediu placut de lucru.

Prin utilizarea foliilor de protectie solara se poate reduce temperatura interioara ale camerelor, iar reducerea efectului orbitor ale razelor solare duc la īndeplinirea directivelor europene privind suprafetele de ecran.De asemenea foliile au un ridicat grad de protectie UV pana la 99% , impiedicand decolorarea obiectelor din interior.

Tehnologia deosebita prin care sunt fabricate foliile reflexive Solarzone este o garantie ca ele nu se vor deteriora īn timp si nu vor pierde nici din randament.

Foliile reflexive sunt fabricate prin metoda vaporizarii prin care un strat metalic aproape transparent, cu o grosime de ordinul micronilor este depusa pe o folie de poliester.
Hanita Coatings este capabila sa combine acest procedeu cu o tehnologie de colorare, astfel foliile putāndu-se folosi īn multiple aplicatii. Datorita acestor calitati aceste folii ofera cea mai buna protectie solara dintre toate tipurile de folii.

Foliile reflexive se gasesc īn oferta noastra atāt īn varianta pentru aplicatii interioare, cāt si pentru cele exterioare.

Folii nereflexive

Folosind componente cu structura si randamente unice, Hanita Coatings poate produce cele mai avansate folii pentru protectia solara.

Foliile nereflexive filtreaza caldura si orbirea soarelui, insa permit trecerea luminii. Prin folosirea acestor folii putem da un nou stil cladirilor mai vechi fara schimbarea geamurilor sau mutarea locatarilor.

Foliile nereflexive sunt folosite īn mod frecvent la cladirile mai vechi, deoarece nu imprima cladirii efect de oglinda.

Foliile au stabilitatea culorilor, durata de viata si randamentul ridicat ceea ce se datoreaza unei tehnologii de metalizare speciale, prin care sunt depuse pe suprafata foliei metale, respectiv aliaje de metale de īnalta performanta.

Foliile Solarzone sunt dotate cu un strat antizgāriere patentat de catre Hanita Coatings. Acest strat ultratransparent este cel mai puternic si durabil din industrie, face posibila o curatare traditionala. Unele folii sunt fabricate pentru aplicare la exterior, acestea sunt dotate cu strat special antizgāriere pentru exterior ( ER ).

Toate foliile noastre au strat filtru UV pāna la 99,9 %, astfel reducānd considerabil efectul decolorarii prin suprafetele vitrate.

Folii decorative

Foliile decorative Solarzone se pot folosi foarte bine la redecorarea birourilor, īmbunatatirea aspectului restaurantelor, crearea imaginii unice unor magazine sau la schimbarea aspectului camerelor de hotel.

Foliile mate permit trecerea īn mare parte a luminii, dar totodata obtureaza vederea spre interiorul casei sau a biroului nostru. Foliile decorative SolarZone au aspectul sticlei sablate, dar la un pret mult mai redus.

Foliile decorative evidentiaza creativitatea si flexibilitatea.

Desi modelele sticlei sablate sunt spectaculoase si se pot folosi īn arii extinse, totusi montarea si īntretinerea lor este greoaie. Modificarea sticlei sablate este aproape imposibila, iar īntretinerea ei poate crea probleme. Īn schimb foliile decorative Solarzone se pot īndeparta oricānd, se pot modifica, iar ca si aspect sunt asemanatoare cu sticla sablata.

Aceasta flexibilitate se poate exploata īn cazul birourilor si spatiilor comerciale īnchiriate, acolo unde sigla firmei sau designul interior se pot modifica īn timp. Foliile decorative Solarzone se prezinta sub diverse culori si modele, cum ar fi cele cu dungi subtiri, dungi groase, cu patratele, cu buline sau cele rosii, galbene, albastre, verzi, cele de culoare bronz ,mata maro, mata neagra, argintie. Prin combinarea lor putem obtine o multitudine de modele.

Folii antiefractie

Folii antiefractie ...vezi galeria foto »

Datorita tehnologiei proprii de productie si a experientei de fabricatie ,Hanita Coatings este capabila sa produca cele mai bune folii antiefractie din lume. Foliile antiefractie reprezinta o pelicula invizibila pe suprafata de sticla, prin aceasta protejāndu-ne de accidentarile cauzate de spargerea sticlei. Totodata ne protejeaza bunurie personale īn caz de efractie, acte de agresiune si pagube produse de actele de vandalism.

Foliile antiefractie SafetyZone se pot monta si pe suprafete de sticla deja montate, prin aceasta oferind solutii simple si economice pentru problemele sticlei traditionale.

Folia antiefractie montata pe suprafata interioara a geamului creste rezistenta sticlei, retine bucatile sparte protejāndu-ne astfel viata si integritatea. Folia antiefractie asigura securitatea casei noastre, īnlatura "musafirii" nepoftiti si reduce daunele provocate de calamitatile naturale. Aplicarea foliei va īmbunatati calitatea sticlei existente, retine cioburile de sticla, este conforma cu o serie de norme si standarde internationale.Foliile antiefractie sunt disponibile īn mai multe grosimi cuprinse intre 100 si 300 de microni.

Foliile antiefractie sunt curate din punct de vedere optic , detin calitatile pozitive ale sticlei clare , fara distorsiune, dar exista si in variante colorate, cu protectie solara , folii care se pot monta si pe geamurile autovehiculelor. Foliile antiefractie pe care le comercializam detin toate certificatele cerute si posibile la cel mai īnalt nivel tehnologic ( ANSI, BS, DIN, EN )


PARTENERI
  
  

Ne gasiti si pe FACEBOOK
FoliiAutoAutorizateRarMures

   Concepere si realizare ITself DDB. © Copyright Bry-Kit 2014. Toate drepturile rezervate.