SC BRY-KIT SRL P.L. Tg. Mures, Str. Gh. Doja, Nr. 274 vis-a-vis de METRO, in curte la SUZUKI
Atelier Autorizat RAR ATELIER AUTORIZAT de Registrul Auto Roman Aut. Nr. 446 din 23.09.2013
Geamuri fumurii auto

Geamuri fumurii Geamuri fumurii Geamuri fumurii ...vezi galeria foto »

Cu toti stim ce inseamna o folie auto aplicata pe geamurile unei masini. Pe langa aspectul futurist al masini, foliile auto au si un rolul, mai putin cunoscut de noi, acela de a ne proteja. Folia auto aplicata ulterior ne poate proteja impotriva razelor solare, a razelor UV si chiar impotriva cioburilor in cazul unui nefericit accident.

Pe langa nuanta foliei auto - neagra - folia auto este si pe diferite transparente. O folie auto omologata aplicata profesional pe masina poate avea si rolul de tuning la masina. Nu doresti o masina tunata cu toate accesoriile, o folie auto devine chiar o utiliate in viata nostra.

PRETURI Cat. MICA: 400 lei (LATERAL SPATE SI LUNETA)
ex. Golf IV, Golf V, Fabia

PRETURI Cat. MARE: 450 lei (LATERAL SPATE SI LUNETA)
ex. Skoda Octavia, Audi A4, Audi A6

PRETURI Cat. COMBI: 450 lei (LATERAL SPATE SI LUNETA)

PRETURI TRANSPORTER, VITO, SHARAN, FORD GALAXY: 500 lei (LATERAL SPATE SI LUNETA)

OPTIONAL USA FATA: 100 lei/ buc.

Geamuri fumurii (folie) pt masini inmatriculate in Germania si Austria cu cert. TUV folie marca SunTek (made in SUA).

Geamuri fumurii Geamuri fumurii Geamuri fumurii

Ca sa intelegem procedeul de montare a foliei trebuie sa intelegem din ce este ea alcatuita. Folia solara este formata, in productie, din 3 straturi. Primul strat (cel aplicat pe geam) este folia pentru aderenta (adeziv), stratul al doilea este folia colorata, iar ultimul strat este folia de protectie antizgariere. In legatura cu modalitatile de instalare a foliei pe geamuri putem spune ca in momentul de fata exista o tehnica unica folosita de toti montatorii de pe piata. Se curata geamul, se inlatura stratul protector (liner), se uda geamul si prin presiune se inlatura apa dintre geam si folie urmand ca adezivul activat de apa sa mentina folia pe geam.


Firma noastra este autorizata R.A.R. pentru montarea foliilor auto si ofera garantie 10 ani.

Geamurile fumurii sporesc confortul pasagerilor din masina protejandu-i de radiatia solara, ultraviolete, caldura si chiar de cioburile geamurilor in situatia producerii unui accident. Prin aplicarea foliilor de protectie solara si vizuala, obiectele din interior (telefoane mobile, genti, instalatie audio, incarcatura autoutilitarelor) nu mai devin tentante pentru raufacatori. In egala masura este asigurata protectia vizuala a persoanelor din interiorul autovehiculelor.Retin lumina si cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate.

Foliile reduc riscul ranirii cu cioburi in cazul unui accident, folia actioneaza ca un invelis ce tine cioburile lipite prevenind astfel imprastierea cioburilor geamului crapat. Resping peste 99% din radiatiile UV fara a innegri sau a colora geamurile masinii.Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat. Foliile SUNGARD sunt disponibile in 4 variante, cu grad de transmitere a luminii intre 4% si 72%.Cele cu transmiterea luminii in procent de 4%, 15% ,22% si 55% se pot aplica doar pe laterale spate si luneta.Cele cu transmiterea luminii in procent de 72% se pot aplica si pe geamurile laterale fata. Foliile beneficiaza de 10 ani garantie. Foliile SUNGARD sunt proiectate pentru a asigura aspect, performanta si protectie. Renumite pentru calitate, stabilitatea culorilor si al stratului antizgariere, foliile SUNGARD sunt durabile si nu necesita o intretinere speciala.


PARTENERI
  
  

Ne gasiti si pe FACEBOOK
FoliiAutoAutorizateRarMures

   Concepere si realizare ITself DDB. © Copyright Bry-Kit 2014. Toate drepturile rezervate.