Dupa aplicarea foliilor mai trebuie mers la RAR pentru a omologa foliile?

NU trebuie sa mergeti nici la RAR, nici la politie. In timpul aplicarii foliilor, sub folie vor fi lipite timbre cu nr. cert. RAR, transparenta foliei, respectiv datele firmei care l-a aplicat. Veti primi Certificatul de Conformitate RAR si Garantia lucrarii. Aceste acte trebuie sa le purtati in masina pentru a le putea prezenta in caz de control in trafic, sau daca vi se cere cu ocazia verificariilor tehnice.

Se trece in talon aplicarea foliilor?

NU se trece nici in Certificatul de Inmatriculare si nici in Cartea de Identitate a autovehicolului. Nu cere legea si nici nu o permite. Nici macar geamurile fumurii (geam colorat in masa) cu care sunt echipate masinile de uzina, nu sunt mentionate in actele masinii. Sunt acceptate in circulatia pe drumurile publice autovehiculele cu geamuri fumurii colorate ulterior fabricatiei automobilului, daca respecta normele eliberate de Registrul Auto Roman, si s-au eliberat de catre aplicator actele ce dovedesc legalitatea foliilor.

Daca am cumparat o masina cu foliile montate de dvs. dar in Certificat apare vechiul proprietar si vechiul numar de imatriculare, cum se procedeaza?

Pe Certificatul de Conformitate RAR este trecuta seria de sasiu al masinii. Indiferent ce numar de imatriculare va avea masina, actele vor fi valabile pentru si pentru dvs.. Din acest motiv nu uitati sa cereti fostului proprietar Certificatul de Conformitate RAR si Garantia lucrarii.

Am cumparat o masina cu folie montata la dvs., dar nu am Certificat Conformitate RAR. Cum se procedeaza?

In cazul in care actele s-au pierdut va prezentati cu masina la sediul nostru pentru a va elibera un duplicat.

Actele care le eliberati sunt valabile si afara granitelor?

Da sunt perfect legale, deoarece Romania a preluat legistatia Unionala in aceasta privinta. Sunt valabile si in cazul in care masina este inmatriculat in alta tara EU. Cu autorizatii TUV pentru GERMANIA/AUSTRIA (cu nr ABG)

Ce fel de folii se pot aplica pe geamurile de la usile fata?

Geamurile de la usile fata trebuie sa permita trecerea luminii vizibile in procent de minim 70%. Doar in masura asta se pot colora aceste geamuri.

Noaptea se vede din masina afara?

Foliile SUNGARD ofera o vizibilitate excelenta din masina catre exterior chiar si in conditii minime de lumina. Si prin acest lucru se diferentiaza de competitorii sai.

Cum se pot curata geamurile infoliate?

Cu orice solutie de spalat geamuri si prosoape de hartie. La fel cum se curata geamurile la spalatorii. A nu se folosii solutii abrazive sau care contin amoniac.

Ce se intampla daca vreun geam infoliat se sparge?

Va prezentati la atelierul nostru – daca se poate cu actele eliberate de noi cu ocazia montarii foliilor – si va vom aplica aceeasi tip de folie care o aveati inainte.

Se demonteaza geamurile?

Nu se demonteaza geamurile din usi, doar geamurile de caroserie si lunete care sunt montate in cheder. O infoliere profesionala se poate executa doar daca cele in cheder se demonteaza. Numai astfel se poate asigura ca folia sa ajunga pana la marginea geamurilor, respectiv sub chedere. Foliile astfel aplicate arata net superior fata de cele lipite fara demontarea geamurilor, iar durata lor de viata este ult mai ridicata. Intradevar demontarea si montarea tapiteriilor si a geamurilor dureaza mai mult decat insasi aplicarea foliilor, insa merita acest efort.

Vezi ce spun clienții noștri


Suntem foarte mândri de serviciile noastre și garantăm pentru fiecare lucrare finalizată.

Citiți mărturiile de la clienții noștri mulțumiți.

CĂUTAȚI SERVICII DE CALITATE ȘI DE ÎNCREDERE?

ATELIER AUTORIZAT de Registrul Auto Român Aut. Nr. 446 din 23.09.2013

Fă acum o programare