Polisare faruri

Ce este VentureShield?

VentureShield este cel mai solid, rezistent film de protectie de pe piata. Combinand proprietatile elastice excelente si limpezimea optica cu aderenta ridicata a adezivului, este de doua ori mai rezistent decat cel al competitorilor.

Va schimba aspectul automobilului meu?
VentureShield il va proteja ani la rand, ramanand practic invizibil.
A. cu VentureShield B. fara VentureShield

Poate fi spalat si ceruit?
Da, va puteti spala si cerui automobilul de parca VentureShield nici nu ar fi acolo.

Isi va pastra masina aceeasi culoare cand va sta la soare?
Da. VentureShield este stabil la razele UV, lasandu-le sa treaca prin el. Aceasta caracteristica elimina problema „celor doua nuante” rezultata in urma tehnicilor de protectie traditionale.

Poate fi VentureShield îndepartat daca vreau sa-mi vand masina?
Da. VentureShield foloseste un adeziv acrilic patentat ce poate fi îndepartat in siguranta fara sa lase urme, iar masina dumneavoastra va arata la fel de bine ca în ziua în care ati cumparat-o.

Slefuire si polisare faruri

IMPORTANT: Dupa procesul de slefuire si polisare al farurilor , recomandam aplicarea unei folii transparente de protectie pe faruri VentureShield/3M Atentie nu trebuie confundat cu polisarea ce se fac la SPALATORII.Noi indepartam stratul distrus, in mai multe etape prin metoda de slefuire, dupa care se da polis cu doua tipuri de paste.Durata lucrarii aprox 1 1/2 ore

Folia aplicata este din PVC, polimerica , transparenta luciasa, cu grasimea de 150 microni si protectie UV.Rolul acestei folii este de a proteja dupa slefuire si polisare farul, astfel incat durata de viata a acestuia sa fie cat mai mare.

În ultimele câteva decenii folosirea materialelor plastice a permis utilizarea acestora la orice nivel de productie, iar acum acest element patrunde si in domeniul care candva era consacrat sticlei traditionale.

Cu aceasta transformare a aparut si nevoia de a crea un sistem care ar renova farurile din plastic ca acestea sa-si recapete aspectul original.

Aceasta nevoie de renovare a dus la ani de cercetare si dezvoltare având ca rezultat amestecul dintre Diamond Clear Acrylic Restoration System si Diamond Clear. Acest tandem de compusi si instrumente speciale au creat un mijloc incredibil de eficient de reconditionare totala de 100% a materialelor plastice de orice fel.

Dupa o perioada de timp elementele naturii, radiatiile UV, vremea, rezidurile drumurilor vor degrada aspectul si functionarea farurilor din PlexiglassTM, Polycarbonate si LexanTM. Acesti factori pot cauza un sistem de iluminare cu aspect degradat si pierderea functiei principale – capacitatea de a ilumina. Glass Technology inc. a elaborat un sistem, care readuce aspectul si siguranta farurilor la starea initiala, cu un cost partial fata de costul înlocuirii.

Indepartarea suprafetei matuite se executa in 3-6 pasi importanti, se aplica polis abraziv si polis de luciu foarte fin iar in final se aplica un strat de protectie special pentru plastic (nano-acrylic).

Din punct de vedere financiar, procesul de polis faruri reprezinta un mare avantaj evitand astfel cumpararea unui nou set de faruri. Plasticul farurilor este expus la lumina soarelui, diverselor substante chimice, atmosferice si in timp are tendinta de a se oxida / matui.

Suprafata opaca a farurilor pune in pericol siguranta dumneavoastra deoarece un far matuit are o intensitate luminoasa foarte scazuta iar dispersia luminii deranjeaza ceilalti participanti la trafic!

Farurile se reconditioneaza prin slefuire cu hartie abraziva ( urcand gradual) cu granulatii cuprinse intre 120-2500. Se folosesc diferite paste si instrumente dedicate pentru polis faruri. Tratamentul aplicat nu numai ca restaureaza aproape complet farul dar si corecteaza micro zgarieturile aparute de la pietris sau alte obiecte ce pot cauza crapaturi pe suprafata farului. Durata de timp 1-1/2 ore.

Pasii urmati la reconditionarea farurilor:
• Izolarea tuturor elementelor din jurul farurilor, cu banda adeziva
• Slefuirea farurilor cu hartie abraziva de diferite granulatii
• Polisharea suprafetei farului cu paste de polis dedicate
• Aplicare protectie ( nano-sealant sau lac de protectie )

* Optional, se poate aplica o folie speciala cauciucata si transparenta, care ajuta la protectia impotriva zgarieturilor sau ciobiturilor. Aceasta metoda este recomandata deoarece mentinerea claritii faruruli poate dura peste 7-8 ani fara folie in cateva luni se va rematui.

GARANTIE 5 ANI

Pret polis faruri: 80 lei/far (160 lei perechea)

Pret PACHET polis faruri + aplicare folie PPF: de la 360 lei perechea

CĂUTAȚI SERVICII DE CALITATE ȘI DE ÎNCREDERE?

ATELIER AUTORIZAT de Registrul Auto Român Aut. Nr. 446 din 23.09.2013

Fă acum o programare ONLINE

SUNĂ-NE 0742 028 812
PROGRAMARE